Vesti

VESTI

Spoj egzotike i autentičnog dizajna

Isola di Bali predstavlja apsolutnog favorita među salonima nameštaja iz Beograda, čija ponuda obuhvata kvalitetne egzotične komade nameštaja od punog drveta. Kao veliki ljubitelj enterijera, kompanija je počela sa radom 2009. godine, prvenstveno inspirisana egzotikom samog ostrva Bali, a zatim i sa željom da srpskom tržištu predstavi drugačiji način opremanja i dekorisanja raznih tipova prostora.

Ponuda je prvobitno obuhvatala isključivo ručno rađeni nameštaj sa ostrva Bali, koji odražava ne samo kulturu jednog naroda, već i njene druge karakteristike kao što su egzotičnost, prirodnost i pre svega udobnost.

Kao glavni deo programa Bali, u salonu se mogu pronaći ugaone garniture, sofe, fotelje i garniture sa mehanizmom, ali isto tako i autentične svetiljke, ogledala, dekoracija, komode, slike, trpezarijski stolovi i mnogi drugi proizvodi. Svaki artikal je pažljivo dizajniran, kako bi preneo duh ovog magičnog indonezijskog ostrva, a izrađen je na Baliju po najvišim standardima.

Bali nameštaj za veću udobnost i komfor

Bali lampe su nastale kao proizvod kombinacije raznovrsnih prirodnih materijala, poput sedef-školjki, bambusa, kokosovog lista, kože, ljuske jajeta, pruća, morske trave, kamena i dr. Pored toga što oplemenjuju prostor, ove lampe stvaraju intimnu atmosferu i unose duh egzotike u svakodnevni ambijent.

Pri izradi nameštaja, salon Isola di Bali koristi različite plemenite tropske vrsta drveta poput ratana, morske trave i kože. Jedna od glavnih karakteristika ovakvih proizvoda je drvo sa duborezom, kao detalj koji Bali nameštaj čini veoma prepoznatljivim. Druge karakteristike su linije nesavršenosti i nesvakidašnji izgled, koji se postiže ručnim oblikovanjem za što veću udobnost i komfor. U zavisnosti od želja i zahteva kupaca, asortiman se konstantno upotpunjuje novim nameštajem i drugim predmetima za dekoraciju kuće, proizvedenim u Srbiji i Africi.

Ako tražite početnu stanicu za opremanje vila, butika, restorana, doma ili poslovnog prostora, Isola di Bali vam može pomoći pri odabiru kupovine jedinstvenog, modernog nameštaja, dizajniranog prema poslednjim trendovima sa indonezijskog arhipelaga. U ponudi se mogu pronaći i police za pravljenje sopstvene biblioteke, kao i široka kolekcija slika, vaza, činija i ostalih tipova dekora.