Crveni trosed u modernom crno-sivom ambijentu

O NAMA

Isola di Bali

Salon nameštaja Isola di Bali počeo je sa radom 2009. godine, inspirisan egzotikom ostrva Bali, malog dela indonezijskog arhipelaga, poznatog po šumovitim vulkanskim planinama, poljima pirinča, plažama i koralnim grebenima. Ostrvo je takođe dom mnogim verskim institucijama kao što je hram Uluvatu. Bali je utočište za sve ljubitelje joge i meditacije, što je i bio glavni motiv naše kompanije - da srpskom tržištu predstavi drugačiji način opremanja i dekorisanja enterijera.


Naša ponuda je prvobitno obuhvatala isključivo ručno rađeni nameštaj sa ostrva Bali, koji odražava kulturu čitavog jednog naroda, njenu egzotičnost i prirodnost, ali pre svega udobnost.

Iz programa Bali izdvajamo autentične lampe, ogledala, dekoraciju, nameštaj i slike ulja na platnu, izrađene na ostrvu. Lampe stvaraju opuštajuću i intimniju atmosferu, a unose duh egzotike u svakodnevni ambijent. Nameštaj je napravljen od plemenitih tropskih vrsta drveta, čije karakteristike su linije nesavršenosti i nesvakidašnji izgled. Svaki komad je ručno oblikovan i adaptiran za svakodnevnu udobnost. U skladu sa rastućim željama i zahtevima klijenata, vremenom smo naš asortiman upotpunili drugim vrstama nameštaja i predmeta za kuću proizvedenim u Srbiji i Africi.

Posebna ponuda iz Srbije je izrada nameštaja od punog drveta po meri i želji kupca. Tu se izdvajaju TV komode, klub stolovi, biblioteke za knjige, konzolni stolovi, komode, vitrine, trpezarijski stolovi, stolice i dr. Izrada je moguća od vrste drveta za koju se klijent odluči, bila to bukva, hrast, orah, jasen, bor i dr.

Proizvodi Isola di Bali obuhvataju celinu opremanja prostora i svojim dizajnom unose svežinu u svaki dom. Naše prodajno osoblje je uvek tu da Vas ljubazno dočeka i odgovori na sva pitanja oko izbora idealnog komada nameštaja. U salonu takođe možete upoznati i naš stručni tim enterijerista, koji Vam pouzdano može ponuditi profesionalne savete pri kupovini.