Bela sofa sa belim ukrasnim jastucima

KONZOLE

Kao neizostavan komad nameštaja prilikom uređivanja životnog prostora, često se koriste konzole, koje svojom elegancijom ukrašavaju hodnike kuća, stanova, holova i poslovnih prostorija. Njihova posebnost se ogleda u tome, što upotpunjavaju svaki ambijent jednostavnim linijama, stilom i praktičnošću.

Konzole za predsoblje uglavnom imaju dve ili više fioka i pretežno služe kao ukrasni element prostora. Idealne su za manje domove, kojima je preko potreban dobar dekor. U zavisnosti od potreba kupca, konzole takođe mogu služiti i kao praktični komad nameštaja, zato što savršeno kombinuju estetiku i funkcionalnost, a istovremeno izražavaju i dekorativnu vrednost drveta.

U salonu Isola di Bali se ovakvi elementi nameštaja mogu kreirati u raznim oblicima, kako bi kupci iskoristili put potencijal konzola, koje se pored standardne primene mogu koristiti i kao mini garderober ili polica.

Bilo da se postave u dnevnu sobu, predsoblje ili bilo koji drugi prostor, konzole unose dodatni dekor i ne zauzimaju previše mesta. Dizajneri često predlažu dobro osvetljenje ovog komada nameštaja, koje će je istaći na najlepši mogući način. Konzole se takođe savršeno uklapaju u neiskorišćene uglove različitih tipova prostorija, kao i u prostor ispod stepeništa, spavaćih soba i kancelarija.