Vesti

VESTI

Privoleće Vas svojim izgledom i komforom

Još uvek smo pomalo skeptični kada je krevet na rasklapanje u pitanju, a najveći izazov je bio zadržati udobnost i komoditet. Ono što će Vas sigurno obradovati jeste to, da je celokupan rasklopivi sistem sa dušekom kod mnogih proizvođača veoma poboljšan. Takođe, na našem tržištu sada postoje garniture sa sistemom rasklapanja, koje ne samo što izgledom i materijalima pružaju visok stepen estetike, nego su upravo njihov glavni detalj i karakteristika potvrde dodatnog kvaliteta.

Rasklopivi sistem kod ležajeva ili garnitura u dnevnoj zoni stanova i domova, gde ne postoji gostinjska soba, uvek je dobrodošla dodatna funkcija. Ovaj komad nameštaja dvojake funkcije neizostavan je kod garsonjera, gde su i dnevna i noćna zona u jednoj prostoriji, ali i kod vikendica, kada je u nekom trenutku neophodno smestiti više osoba.

Garniture kao funkcionalno rešenje

Od garniture za sedenje u dnevnim boravcima, koji će stalno ili povremeno biti i spavaće sobe, očekuje se da ispuni oba zadatka – tokom dana komforan i lep komad, koji će kao glavni funkcionalni element nositi vizuelni identitet prostora i udoban krevet za spavanje sa rasklopivim mehanizmom, kojim je lako i praktično rukovati. U salonu Isola di Bali postoje garniture koje ispunjavaju oba zadatka veoma uspešno!

Savremen dizajn, kvalitetan sunđer i štof, kao i konstrukcija koja se proizvodi u Italiji čini osnovni aspekt kvaliteta LOTUS garnitura. Međutim, ono što ih karakteriše je mogućnost proizvodnje, odnosno, naručivanja svakog modela dvoseda, troseda i ugaone garniture u različitim dimenzijama i sa varijacijama pri izboru materijala. Pored mogućnosti modularnog izbora dimenzija garniture, moguć je odabir modela i dimenzija rasklopive konstrukcije i dušeka.

Bilo da želite retro ili nameštaj modernijeg izgleda, dugogodišnja tradicija i
iskustvo našeg tima garantuje izradu istog po Vašoj želji i zamisli, a garniture za sedenje iz našeg salona će se idealno uklopiti u svaki prostor ili dom koji želite da opremite.