Vesti

VESTI

Garniture sa mehanizmom za spavanje

Ukoliko su Vam potrebne ekskluzivne sofe italijanskog dizajna i ugaone garniture sa mehanizmom za spavanje, možete ih naći u salonu nameštaja Isola di Bali. Funkcionalnost, udobnost i kvalitet modela su osobine koje ih posebno izdvajaju.

Iako među kupcima postoji dosta skeptičnosti kada su u pitanju kreveti na rasklapanje, prvenstveno zbog udobnosti i komoditeta, sigurno će Vas obradovati činjenica da je celokupan rasklopivi sistem sa dušekom, proizvodnje Isola di Bali, veoma poboljšan, a pritom svojim izgledom i materijalima zadržava visok stepen estetike. Upravo ovi funkcionalni detalji i karakteristike predstavljaju potvrdu dodatnog kvaliteta pri izradi našeg nameštaja.

Na našem tržištu postoji veliki izbor garnitura sa sistemom rasklapanja, međutim, specifičan ručni rad i dizajn sa usavršenim mehanizmom iz naše proizvodnje, pružiće Vam jedinstveni osećaj udobnosti zahvaljujući jednostavnim linijama, egzotičnom stilu i dimenzijama, koje se lako uklapaju u svaki ambijent - bilo da se radi o prostoriji za popodnevni odmor ili za svakodnevno spavanje.

Među popularnim proizvodima iz našeg izložbenog prostora jeste i ugaona garnitura TEMMA, potpuno nov proizvod iz asortimana Lotusa Divani. Ovaj komad nameštaja je karakterističan po tome što ima kraći meridijan za 60 cm u odnosu na model SANDRO. Takođe, garniture sa mehanizmom za spavanje krasi veliki izbor stilova, boja, veličine, ali i uzglavlja, materijala, te dodatnih opcija, kao što su fioke za smeštaj stvari ili mehanizma za odlaganje, a sve to će samo dodatno povećati udobnost i praktičnost vašeg kreveta. Od ostalih proizvoda iz ove kategorije, važno je spomenuti i trosede od štofa u različitim bojama i veličinama, a veoma popularna garnitura od štofa EMMA se posebno izdvaja dodatnom funkcionalnošću, udobnošću i kvalitetom.

Pored toga što odiše klasičnim stilom i može se uklopiti u svaki enterijer, ona se takođe može pretvoriti u udoban ležaj za spavanje, u samo nekoliko poteza.

Modularne dimenzije pružaju mogućnost izbora, tako da se Vaša omiljena garnitura za sedenje može uklopiti u svaki enterijer, i vrlo lako, u samo nekoliko poteza, pretvoriti u udoban ležaj za spavanje. Neke od modela koje Vam ponosno nudimo možete pogledati u TC PAŠINO BRDO, ulica Bačvanska 21, Voždovac, Beograd.